Yrris sprängt tråden i hagen!

Haha idag har Yrroll haft så mycket energi så han reca runt i hagen i en halvtimme så vi bestämde oss för att vi skulle ta in hästarna snart så dom en spränger tråden. Vad tror ni händer? jo Yrroll springer in i en stolpe! Han blev iaf inte skadad men då fick vi nog och tog in tokstollarna! Red Yrris sen och han gick helt ok, blev lite oplanerad ridning och travade och galoppera lite bommar och sedan såklart förvänd galopp som vanligt! Imorgon är det första skoldagen och då ska jag börja skriva ordentligt igen! :)

På Onsdag åker ja ner till skästa gård igen och tränar för Pether Markne med elitsatsningsgruppen! Ingen aning om vilka de e ja rider med förutom Carolin och fredrik Kamensky. När vi endå är inne på Carolin Kamensky så är det en ryttare jag beundrar väldigt mycket. Hon verkar så målmedveten, är alltid lugn när hon, rider väldigt bra! trots att hon är så liten så kan hon inverka på hästarna eftersom hon rider med en sådan bra känsla, hon är snäll som person och en fruktansvärt duktig ryttare! Ja en av mina idoler faktiskt! ;) hahha Nej men seriöst! Hon verkar ha en del innanför pannbenen med!

I helgen blir det nog tävling tror ja. Nästa tävling för Yrris blir förmodligen hudik. Då kommer han inte ha tävlat på 1 månad och en vecka..


Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad kul att du ska träna för Pether Markne, få förunnat!:) Är det öppna träningar, alltså om "folk" får komma och titta?

2009-08-23 @ 19:47:14
Postat av: Astrid

Tur att han inte skadade sig. För två sommrara sen så sparkade min häst mot tråden och skar upp ett djupt sår och fick stå i flera månader och en lång igångssättning.

2009-08-24 @ 13:07:12
URL: http://astridstraning.blogg.se/
Postat av: Angelinas

caroline har ridit pirazzi :D

2009-08-24 @ 16:14:29
URL: http://metrobloggen.se/angelinas

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0