John Hickey

Hade egentligen tänk att åka och rida den tredje hästen idag men åker hem till Andreas istället, har hela lovet på mig, hade tänkt försöka rida den varje dag den här veckan. =) Får se om jag hinner, tar ju ett tag att åka dit och rida..

Ska börja träna lite för John Hickey då jag inte har Louise träning, Inte bara med Yrroll utan även med andra hästar också. Någon som tränar eller tränat för honom? Vad tycker ni isf? :) Har bara tävlat mot honom
.


Kommentarer
Postat av: sara ottosson

Jag tränade för han i onsdags, var ganska speciellt ;)

2010-02-28 @ 19:39:10
Postat av: Gabriella

har inte själv tränat för honom, har också hört att han är väldigt speciell, både på gott och ont! :)

2010-02-28 @ 20:19:23
URL: http://gabriellabramstedt.blogg.se/
Postat av: Maja

Sv; Vilken ängel du är! Jag blev verkligen jätteglad av kommentaren, det är nästan så att jag vill rama in den, haha!

Jag ser ljust på framtiden, och med tanke på att hon egentligen skulle blivit utdömd så är vart enda litet framsteg ett jättekliv för oss - det är nog anledningen till att jag kan behärska mig och "skynda långsamt" :)

Tack igen för det fina du skrev!



Jag har aldrig tränat för John, men jag minns att jag träffade honom på en del tävlingar när jag var med min moster som hästskötare när jag var yngre.

En riktigt filur är han, kändes kanske lite oseriös ibland (men hur seriösa är folk med en 13-åring som är med för att lära sig, hehe) men förhoppningsvis är han ordentlig när det gäller.

Minns att jag var med i Sala och slog vad med honom om vilken som var ridskolans bästa hopphäst. Jag vann 100 spänn av honom eftersom jag gick på känsla och valde den prickiga ponnyn (som gått SM visade det sig) och han pekade ut det stora bruna halvblodet (som visade sig vara anläggningens voltigehäst), haha! X)



Lycka till och hoppas att träningen är givande :D

2010-02-28 @ 22:17:25
URL: http://jagblirsnartvansinnig.blogg.se/
Postat av: Nathalie Johansson

Jag tränar för han varannan onsdag och enligt mig är han bland de bästa tränarna, jag tycker verkligen du ska prova träna för han! :)

2010-02-28 @ 22:42:46
Postat av: Lola

tränst för honom lite då och då och nej, fy! han har metoder jag inte skulle använda på mina hästar och så. Känsla har han men att stå brevid kan han inte...

2010-02-28 @ 23:10:36
Postat av: Lina Renström - Du kan vinna ett tävlingstäcke!

Jag ska kanske träna för honom någon gång innan sommaren :)

2010-03-01 @ 02:36:51
URL: http://linastraningsdagbok.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0