Matfronten måste bli bättre!

Nej nu har jag suttit fast här framför datorn alldeles för länge igen! Skulle bara in och äta lunch med hästarna åt sin, vet nu vad min glammlunch bestod av? Jo inget mindre än en latte och två mini rostade mackor? måste bli bättre på att äta. Gymmar ju varje månsdag, tisdag och onsdag + rider ca 2 hästar 5 ggr i veckan. Skärpning på mat fronten.


Kommentarer
Postat av: josefin

Sv: Okej :)

Jag följer dom för att det är kul ;) Tävlar ju ponny ;)

När blir eran första tävling då? :)

2010-02-06 @ 15:28:35
URL: http://josefinzander.blogg.se/
Postat av: E. Bengtsson

Sv: Han har varit sådär sedan jag fick hem honom för ca 1½år. Han var dock värre då. =/ Står han lös på gången och inte sitter fast så står han stilla och gör ingenting. Satte bara fast honom nu så jag kunde filma och visa hur han faktiskt kan vara. Han är en stresshäst och stressar upp sig otroligt mycket för ingenting och en sådan sak som täcket kan vara "ingen big deal" vissa gånger och en alldeles jätte stor sak andra gånger, beroende på vilket humör han är på just den dagen.



Jag vet inte vad han har varit med om tidigare, men vi tror att han gör sådär för att berätta att "täcket gör ont". Men tid hos kiropraktor är bokad och då ska vi kolla om det är någonting som sitter fast i ryggen/korset/nacken osv. Blir det inte bättre då (har kollat igenom honom hos veterinär, equiterapeut osv också) så är det antagligen någonting som har hänt sedan tidigare och det sitter i huvudet på honom så att säga. Vi jobbar på det väldigt mycket just nu, och han har blivit bättre. :)

2010-02-06 @ 15:47:59
URL: http://hopphast.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0