Zandra & Sputnik till A-final i ponny SM

Zandra och Sputnik är till A-final i ponny SM för tredjegången av tre möjliga!!!! Sååå stolt! UteSM i sommras missade dem pga av ett allvarligt kolikanfall så han fick opereras men nu är det tillbaka och det luktar medalj! :D De tog Brons inomhus 2009 och tror de kom 9a på debuten i SM ute 2009.

Besök Zandras blogg. www.zandramirellesvensson.blogg.se


Shoppat!

Har vart i Borlänge med mamma idag och spenderat lite pengar. Hade ju ett värdebevis på ca 1900 på Aubiose som är en hästaffär här uppe. Så blev lite över 2000 kr där sedan handlade jag lite nödvändigt till lägenheten. Kan fota hästsakerna senare om ni vill. Bla en brösta till Don, en lädergrimma, backontrack ryggvärmare, leksak till Don och en andra massa småsaker!


Snabb som ljuset.

Har typ satt en raket i rumpan. Kom hem för en timme sedan och har redan mockat hela stallet, tagit in hästarna, tvättat Don och Ys ringorm, bytt vatten, gett dem lite hö och sopat stallet =) Racerfart på mig! Hade tänkt skritta Pi och Yrroll med men det töar verkligen ute nu och de har varken broddar eller snowpads så blińt nå!

Anledningen till att jag skyndade mig så var för att jag tänkte hinna med mamma ner till Leksand igen när hon skulle åka till jobb nmr 2 men överskattade min förmåga ;) Så nu har jag en väldigt lång och ensam Fredagskväll framför mig. Mamma jobbar, Andreas jobbar, jag helt ensam i ett mörkt hus. Kan inte bli värre.

Prinsessa

Det här är verkligen MIN prinsessa. Fidelie och jag hade ett särskilt band och hon var alltid min favorit när det väl gällde. Men sedan hon gick bort så har alltid Pi vart min stöttepelare. Oavsett hur söt, fin, duktig eller vad som helst någon av de andra är så är Pi mig lite närmre hjärtat. Och hur ont det än gör att säga det. Så är Pi faktiskt bäst om jag nu måste välja.


La någonstans

Ullis och Pi

Pi La Mora

Pi i Mora

Msva i skogslotten

LA. Guld DM 08

Charlotte - Ogge, Zandra - Sputnik, jag - Pi
Mammas sessa

Silver DM 09

2a La
Msvb elr Msva i Timrå?
Enköping

Insjön

Ridsport ponny cup kval i Kumla. 0a
Guld DM

MSV i Timrå

Hemma

125 hemma

Bildbomb

Trots att det har vart lite halvkyligt så har hästarna fått gå nakna och luftat pälsen nu medan det vart + grader och jag tror det var ganska bra för dem. Det verkar som det börjat läka och hoppas det försvinner nu! Jag är väldigt ridsugen nu. Minns inte ens när jag red sist? Eller det måste vart när jag fick en åktur på Donny ;)

Längtar såå mycket till nästa säsong. Den här var ju ganska så värdelös ridit typ 3 starter sedan första Augusti..


Här kommer lite bilder från olika tävlingar. När kommer tävlingsterminen för 2011 ut, någon som vet?
DS
ADSF
DS
SDF

sd
dcf
sadRSS 2.0