Sa du mycket att göra?

Funderar starkt på hur det ska gå ihop att:
På Tordag
sluta 3 och ta mig hem med buss som tar en timme! Fast jag bor 10 min med bil från skolan. Vara hemma i drygt en timme där jag ska ta hand om 4 hästar. sedan ta mig tillbaka ner till Leksand för företagsjobb och arbeta med våra hyllor till ungefär 9. Sedan lär jag väl ta mig hem igen, men bussarna slutar gå 5?

På Fredag
Morgonfodra och ta ut hästarna, ta bussen till skolan som tar typ en timme. Sluta 3 och börjar jobba kl 4 och slutar sedan 10. Sedan hem och ta hand om 4 hästar, först ska jag dock ta mig hem..
Samtidigt har jag även skolan utöver detta med typ 8 prov närmaste veckorna...

4 hästar
skola
jobb
plugga
företag
och att kunna ta sig imellan dessa?


Killarna.

Har ridit Yrroll sedan jag kom hem. Sen släppte jag ut honom så han går med Don och stona i andra delen av hagen (vi har delat av den på mitten). Yrroll är väl inte sådär supersnäll men han attackerar iaf inte såå mycket.. Ska ta in Don lite nu för det är lugnt i hagen. Sedan ska jag träna att ha på honom magplatta och bakskydd. Magplatta har han förmodligen aldrig haft så får se hur han reagerar. Han är så tunn så Pis blir nog bra storlek för honom. haha lillen liksom :)


Dagens pass

Är precis klar i stallet och äter bananasplit till middag, som vanligt. Hahah har ätit det varje dag i flera dagar nu.. Inte konstigt att det har börjat ila i tänderna ;)

Har iaf ridit två hästar och fixat stallet. mocka 2½ box men eftersom de stått inne till 4 (vi vågar inte ha de ensamma ute än) så var det mer som att mocka 6 boxar.. haha

när de fått vara ute ett tag så tog ja in Don och tränade lite på att han skulle vara själv i stallet. Han stod väl still i max en hundradel men han får beröm hela tiden så snart har han fattat att han är en tuff kille! Red Don i hagen där jag mest fokusera på att få honom att slappna av. Han var lite lätt i baken en gång och busade till det hela :p Man måste ju ha kul när man är ung liksom! Men han var duktig. Han faller in lite i högervarv på volt, men de löser sig om ett tag!

Sedan Red jag Pi, hon var lite spänd och busig som nog alla mina kommer vara såhär i början. Men tyckte hon slappna av helt okej ändå.

Yrroll <3

Yrris hjärtat gillar inte att det kommit en till häst som jag ska hålla på med. Så fort jag är i Dons box så ser han så himla leden ut och så blir han skit sur. Idag när jag skulle ta in honom stod han längst bort i hagen så när jag ropa på honom börja han gnägga så kom han galloperandes! Mitt lilla hjärta! :)
Min baby!

En häst kvar

Jag har ridit första turen på Don hemma nu. Mamma gick promenad med Pi samtidigt. Pi gillar inte alls Don, hon som inte ens skulle röra en fluga annars liksom.. Han har det inte lätt Don, inte är han välkommen i hagen heller :P haha. Men i vilket fall så skötte sig lillkillen sååå bra! Mötte två bilar, titta på soptunnor och vattenpölar. Vet inte hur van han e att rida ut men gissar att det inte hänt allt för ofta. Sedan fick han stå ett tag med höga transportskydd bak, först var de skit läskiga men sen brydda han sig knappt. Så har jag tränat på att slå på hovarna med hovkrats så han blir van vid ljudet, han kunde ju inte skos bak sist. Så ja, framsteg gör han redan :) Tuffingen!

Stallet är klart så ska rida Yrroll en sväng, de är inne för lunch nu och ska se om vi ska släppa ut Don och Yrroll igen, Yrroll blir så elak och ska skydda Pi och Nikita i hagen annars..

Zandra & Sputnik

Nu håller vi tummarna! Zandra är nästa ekipage i globenkvalet som ska rida! Hejja!


uppdatering: Zandra satte en dubbelnolla, dock ej tillräckligt snabb för seger som jag hoppades på, men håll tummarna för att det räcker till en placering! :)

Stam

Det är många som undrar över Dons stam så tänkte väl ni skulle få veta lite.
Han är efter Don Juan och Dons farfar är Donnerhall som är en dressyrhingst. Så kan väl gissa att det är där han fått sitt fina steg och ridbarhet!

Hans morfar är Rex magna som är ett fullblod. Mammas sida är det mycket fullblod och på pappans mycket hannoveranare.

Jag vet inte hur mycket det här säger er, för mig säger det ingenting. Men som jag också sagt många gånger så kollar jag inte stammen först, det är nästan det sista. Klart det är dumt i många fall men mina hästar är sällan skadade heller, kan det ha något med inavel att göra? haha nejdå;)

Det jag föll för var extriör, ridbarheten och explosiviteten. Det här är en häst som kommer vara rolig att rida varje dag om han ger honom tiden han behöver!Spöregn..

Det har spöregnat konstant sedan igårkväll! Blir så jädrans less fö vi vågar inte släppa ut hästarna då. Yroll drar ju igång gänget  i vanliga fall liksom och nu ska en ny häst in bland dem! Underlaget släpper på en gång så vågar fan inte. Vill inte ha 3 skadade hästar på samma gång direkt..

Tog en bild när jag och Don var ute på promenad. Han blåser ju upp sig på en gång så drog på hans ett träns. Insåg att jag måste köpa nytt bett för alla var ju stora på honom. Dessutom måste jag ha novabett på honom tror jag. Han är ju riktigt känslig i munnen så ett nova skulle nog sitta bra.


En bild på lillen.

Don Tjubang! hemligheten avslöjad.

Nu är vi äntligen hemma efter mitt och mammas lilla äventyr.

Som många av er förmodligen gissat så är det min nya häst som anlänt till stallet. Eller ja, vi hämtade han ;)


En fantastiskt fin liten dansk bebis är det! Han är 5 år men mer som en ung 4-åring utvecklingsmässigt. Så det finns inte mycket att kräva av lillkillen! Men han har fina kvalitéer och gångarter som ingen utav mina andra har, då talar folk ofta om Pis gångarter liksom. Don Tjubang som han heter har mycket energi och är ganska nervig av sig. Tex hade vi inga bakskydd på honom hela långa vägen hem och han kunde heller inte skos bak. Det blir mycket mental träning framöver.

Han är så himla lätt att ha och göra med fast han hela tiden har nerv. Han höll på att skita på sig när han såg transporten som han aldrig har åkt förut men efter bara några minuter gick han in och han stod HELT blixtstilla i 3 långa timmar! Sedan när han kom in i sitt nya stall, nya boxen med helt nya vänner så var han coollugn och börja käka med en gång!

Tror det kommer bli riktigt bra. Bara att ge honom den tiden han behöver!


Påväg hem. Nyfiken liten kille!


Öronen är framåt precis hela tiden!!

Drar iväg igen nu!

Hemma från skolan, eller ja jag har jobbat med mitt företag så har bokfört lite i en timme och nu e jag hemma en snabbis. Ska åka ner till Västerås nu igen en sväng och sen ikväll tänkte jag avslöja lite hemligheter som ni säkert undrat över ett par veckor nu! Så kika in ikväll ;)


Fixat stallet

Idag har jag bara ridit Pi lite hemma. Skulle egentligen behövt åkt iväg och hoppat henne men jag var/är helt slut efter gårdagen och gissar att mamma är minst lika slut. Jag sov ju iaf en timme dit och en timme hem liksom. Sedan har vi roat oss med att göra iordning stallet. Någon som flyttar in så Pi har fått bytt till ponnyboxen som stått tom sedan Fidelie gick bort.. Men sparade lite av spånet där ifrån till min kusin Felicia. :)

Här e några suddiga bilder från igår. Tagna från filmkameran.

Film

Gjorde ett inlägg igår med en film men internet var så dåligt i skogen så det kom aldrig upp. Men slänger upp det nu.


Yrri den sista övningen då vi hoppa bana


Fin häst jag red innan.

Hungrig som ett as och ca 3 timmar kvar hem.

på väg hem från Skästa nu! Ridit två helt underbara hästar! Yrroll gick super och ska se om jag kan få upp någon film, bärbara internetet är inte så mycket och hurra för gissar jag! Är verkligen skiiiit hungrig men är några mil kvar till närmaste mack. Haha jag och mamma kan alla mackar från Skästa till Leksand helt utantill. ;) Då har man åkt denna väg ett par gånger!


Men nu ska ja se om ja får in filmerna :)

Hungrig som ett as och ca 3 timmar kvar hem.

på väg hem från Skästa nu! Ridit två helt underbara hästar! Yrroll gick super och ska se om jag kan få upp någon film, bärbara internetet är inte så mycket och hurra för gissar jag! Är verkligen skiiiit hungrig men är några mil kvar till närmaste mack. Haha jag och mamma kan alla mackar från Skästa till Leksand helt utantill. ;) Då har man åkt denna väg ett par gånger!


Men nu ska ja se om ja får in filmerna :)

Snart framme

Sitter i bilen och är snart framme på skästa. Har pluggit i någon timme, sovit i typ en och nu är det bara typ 30 min kvar. Fort det har gått när man gjort någonting. Får se om jag rider någon häst innan jag har mentalträning för direkt efter den har ja ca 1½ timmes pass för Louise ju =)

Träning i Västerås

Har precis slängt i mig lite lurre(lunch) och ska ut i stallet och packa + fixa Yrroll. Har nämligen träning på skästa idag igen så vi ska väl bege oss om en liten stund. :) Ska även ta med mig dator och internet så jag kan plugga på vägen ner, så kanske slänger ja in ett inlägg. Jag är ju lite snål med dessa ;) haha.


Glass

Heeej! När hördes vi sist? ett år sedan? hur ståre till? haha nejdå! Men är inte den bästa uppdateringen här. Idag har jag orienterat, jag är ju ganska duktig på det!:P Bara det att jag vågar inte springa själv i skogen här, tänk om man träffar på en björn? Inte för att jag tror att mina kära vänner skulle rädda mig men skönt att ha dem med ändå! Sedan har jag även skrivit prov i skolan och nu sitter jag här och stallet är klart! Har stoppat i lite tvätt i tvättmaskinen och gjort mig en banana split. Så nu har jag inga bortförklaringar längre för att inte behöva plugga till skitprovet jag har imorgon...
Skulle egentligen behöva gjort ordning stallet innan den nya hästen kommer. Men det hinner jag på....?... ja när ska jag hinna det?

check!

Klockan är halv 11 och stallet är klart och ponnyn lastad. Nu drar jag iväg och markarbetar tjockisen =)

Utvärdering

Egentligen var det tänkt att jag skulle vart iväg och tränat typ nu. Men inte fått tag i ridhustid och dessutom sov jag över lite ;) Ska iaf rida lite markarabete på Pi idag och Yrroll ska gå dressyr med fokus på sluta och förvändgalopp.

Tänkte sedan om ni ville ha utvärdering av profukter, vet att det är väldigt många som efterfrågat dem! Så kör hööksstidbyglar, pioneer crocodile och duca design. Är det något mer ni vill ha utvärdering på?


Crocodile stövlar och hööks stigbyglar.

crocodile, duca design stigbyglar, pfiffs tävlingsset.

Mycket nästa vecka!

Proppar i mig lite huvudvärkstablett sedan tar jag mig ett konditionspass på båda. Pi gick ett igår också så kör samma på henne. Körde backe upp i trav en gång och sedan två gånger i galopp. Så Pi går lika idag. Yrroll tar jag två gånger trav och två gånger galopp. :) Sedan måste jag ägna mig åt Naturkunskap, småföretagande och religion.. :(

Nästa vecka, kom tack! Då kör vi två resor ner till västerås och en gång till Gävle!:P Någon som vill hänka på?;)

1.30 med Yrroll.

En busig Pi, framridning gagnefs nationella? Då gick hon en La.

En hund på halsen.

Det har regnat i några dagar så marken är väldigt blöt och mjuk... Roligt, min värsta fiende typ!:P
Hade bestämt för att rida ut och galoppera på grusvägar, eftersom det passar sig väldigt bra men det underlaget som är nu. Men halvvägs framme upptäckte jag att jag hade en hund med mig?

Ja Det är så att Mira brukar vilja vara med mig när jag rider i hagen. Hon springer nästan alltid runt där med mig. Så idag när jag red iväg så har hon helt enkelt gått efter. Det roliga är att jag inte märkt något, så vet inte om hon gått nära hela tiden eller om hon kommit springande en stund efter? Ja det var bara att vända så ja kunde få hem henne. Dock så är hon lite rädd för hästar och vill inte gärna vara nära dem. Så när det börja komma bilar fick jag lov att sitta av och gå med henne heeeela låååånga backen upp till oss. Då hade även mamma upptäckt att Mira var på rymmen! Kände inte för att rida tillbaka då utan fortsatte lite hemma i hagen i skritt och trav. Var så han halkade till när jag bara sakta av till skritt så blev verkligen ingen galopp!
Besiktning gjord!

:) <3

Det är tur världens bästa Louise Haaga finns. Var lite obekväm idag pga en hemlig anledning, såååklart! Men ni får alldeles strax veta. Förstår om ni blir nyfikna!


Kom igen nu Don tjubang!

Kom igen!

Snabbis

Jag trodde aldrig jag skulle hinna bli klar med att rida två hästar och fixa stallet innan åtta! Kom nämligen ut i stallet klockan 6 efter att ha vart på föreläsning i Falun. Men nog allt hann ja klart innan Idol ;) Red bara den ena 40 min och den andra 30. Men de kändes så bra så teknisktsätt hade det vart onödigt att fortsätta. De övningar jag gjorde gjorde dem bra och då behöver man egentligen inte nöta!

sv:

camilla om Dåligt uppdatering som vanligt.:
tog du inte studenten i våras? eller läser du på högskola eller något liknande? superblogg!:)


Svar: Nej jag tar studenten nästa år. Böt till handels från ekonom och går då ut ett år senare :)

Dåligt uppdatering som vanligt.

Igår blev det inte mycket uppdatering. Men det var ett riktigt höstrusk så jag satte mig och pluggade eftersom jag har två prov och en inlämning till nästa vecka. Sedan har jag ju ett företag som håller på att bildas, eller det har bildats men det är väldigt mycket att göra innan man kan komma igång med själva säljningen.


Yrroll

Idag red jag Yrroll ett ganska hårt dressyrpass. Riktigt fin var han! Jobbade mycket i galopp där jag kortade honom samtidigt som jag red med tagenbakdel och sedan gå ut det för att öka galoppen så han skulle komma upp mer och få en "studsigare" galopp. Har har ju tendens att hänga sig lite i handen och bli väldigt låg i formen. Men jag vill ha upp honom mer och i vanliga fall brukar de bli dragkamp. Jag driver på med benen och nästan drar upp honom med handen. Nu kunde han bäre sig själv mycket bättre och fortfarande vara mjuk i handen. Det var lättare i vänstervarv än i höger så ska fortsätta jobba mycket liknande.


Finaste tjejjen!

Bara för att hon är världens finaste blir det bildbomd!
Finaste frambenen?


Tävlingsplanering

Tävlingsplanering.

26/9 Gävle. La/msv

2/10 Sala. La/Lb

9/10 Falun 1.20/1.30

10/10 Falun. Lb?

17/10 Svärdsjö?

30/10 Rättvik Lb

31/10 90? & 110

6/11 120/1.30


Hehe har fler tävlingar i Oktober än vad jag ridit på hela sommaren! :) Men vilken rolig höst om jag kan rida alla tävlingar! 3 olika hästar på helt olika nivåer! Vem vet, kanske blir några fler hästar att starta också.Pideli-Pigris

Hemma från tävlingen med Pi. Det gick bra! Hoppade en La bara :)

Hon stannade en gång på första hindret eftersom jag inte red ordentligt. Men sedan hoppade vi allt felfritt :)

Nu drar ja iväg igeeen

Uppe tidigt idag! Vi har nämligen planerat att dra ut i regnet och tävla Pi någon klass. Så vi får hoppas det går att efteranmäla på plats. Står ju ingenting tyvärr.. Inte fick vi något svar när vi fråga igår heller:P Men brukar vara lite så där. Jag har bara hoppat Pi typ två gånger sedan Maj nu. Så vi får se hur det går. Min plan är - MYCKET BEN:

Oj vi skulle visst åka om en kvart ja..


Nu drar ja iväg igeeen

Uppe tidigt idag! Vi har nämligen planerat att dra ut i regnet och tävla Pi någon klass. Så vi får hoppas det går att efteranmäla på plats. Står ju ingenting tyvärr.. Inte fick vi något svar när vi fråga igår heller:P Men brukar vara lite så där. Jag har bara hoppat Pi typ två gånger sedan Maj nu. Så vi får se hur det går. Min plan är - MYCKET BEN:

Oj vi skulle visst åka om en kvart ja..


'sweetSkästa igen.

Jag och mamma körde lite av en impulsgrej. Bestämde för en timme sedan att vi skulle ner till Västerås. Så då kör vi på det. Nu e vi påväg ner!

Imorgon ska jag tävla Pisegris!


Onsdags i bilder

Mer än bilderna säger jag tyvärr inte. Måste vara sådär hemlig som de flesta hatar att jag är ;)

Woop wopp

Gud, helt död! vi kom hem vid halv ett i natt. Red tre hästar nere på skästa. Sedan hade vi mentalträning och efter det var det yrrolls tur. Det gick skiit bra. :) Men nu har ja inte tid och sitta här. Så skriver ikväll!

FULLT UPP

Precis kommit hem från skolan.
Ska ut och fixa stallet nu och inom 28 min hade vi tänkt att åka. vet inte hur vi ska hinna. Men får göra de bästa som går.

För har vi minst 3 timmar ner.
Där ska jag iaf rida en häst.
Får se om det blir en till.
Sedan har jag mentalträning/annan föreläsning.
Sedan ska jag hopp träna Y.
Sedan 3-4 timmar hem. :P

fullt upp? yes!

Bild


Bild från när jag och y klättra igår :)

snabbis

Jag har vart riktigt snabb idag tycker ja!
Slutade skolan halv 4 då åkte jag hem och åt en snabbis. Sedan tog jag ett konditonspass med intervaller på Pi. Skit roligt bortsett från att en fluga höll på att göra mig blind! Sedan gjorde jag klart stallet och efter det blev det Ys tur. Han ska ju ner till västerås imorgon så blir rätt hårt då. Därför tog jag bara ett pass på ca 30 min. Jätte fin var han :)


snabbis

Jag har vart riktigt snabb idag tycker ja!
Slutade skolan halv 4 då åkte jag hem och åt en snabbis. Sedan tog jag ett konditonspass med intervaller på Pi. Skit roligt bortsett från att en fluga höll på att göra mig blind! Sedan gjorde jag klart stallet och efter det blev det Ys tur. Han ska ju ner till västerås imorgon så blir rätt hårt då. Därför tog jag bara ett pass på ca 30 min. Jätte fin var han :)


Motionerat

Idag har jag rört på mig bra mycket mer än vad jag brukar.

Tog först en liten powerwalk till skolan. Trodde jag skulle hinna på 30 min men blev lite sen.. Sedan har vi orienterat idag. fantastic four - utan Lizette. Alla rätt som vanligt! ;) Banan vi sprang var 3,6 km. Så har iaf rört på mig minst en halv mil idag. Sedan ridit. Kors i taket för mig. Det var bra länge sedan jag motionerade så mycket! Men gud så skönt det är efter. Man är som en annan människa. På tal om en annan människa. Nu har jag börjat fjälla, eller flagna som de säger här uppe. Det är det jobbigaste, äckligaste och sorgligaste som finns. Snart är min bränna borta :(

Träning på skästa

Snart närmar det sig onsdag. Då är det träning för världens bästa och nygifta Louise Haaga. :) Hon gifte sig nu i Augusti och därför träningarna dragit igång lite senare iår.


Död

Ganska lång dag idag!

Började med att jag bjöd mamma på fika. Sedan begav jag mig till Borlänge där planen var att köpa en ny mobil. Jag hade en plan på vad jag ville köpa men den var ju slutsåld överallt! Så kika på några andra som inte riktigt föll mig i smaken då bestämde ja mig för att beställa en. När sedan Andreas skulle köpa sin så gick jag in på teknikmagasinet. Ni tror inte mobilen fanns där i ett exemplar kvar? :D Jovars! Blev dock en röd, men den var riktigt snygg så hade nog valt den färger ändå!

Nu har jag precis ridit båda hästarna, eller ja, Yrroll i 20 min ;)


Vad rider du för?

Igår tänkte jag skriva ett klyftigt inlägg om hur man alldeles för ofta rider bara för att rida, för att hästen måste tränas. Alldeles för många gånger tycker man ridpassen är tråkiga när man inte rider för någon tränare. Då var min tanke att man istället ska träna på att lära känna hästen bättre. Istället för att träna hästen, fokusera på att analysera vad man kände när man red. På så vis kan du bli en bättre ryttare.

Vet ni vad jag kände idag? Skavsår i röven! Fan det är riktigt jobbigt att inte ha ridit på två veckor och sedan rida 2 timmar på en gång. När det sen var dags för Yrroll idag klarade jag inte mer än 20 min. Och då hade jag stått i jockeysits halva tiden ;) hahha

Ny mobil

Köpt ny mobil. Så nu kan jag blogga från mobilen också :D

Att köpa häst..

Har två hästar just nu jag skulle vilja kika på. Dock bor den ena längst ner i landet:P Känns ju sådär för att titta på EN häst liksom..

Blev ju som sagt inget med hästen jag red för några veckor sedan. Den som alla tyckte var så stor. Vet inte om jag blivit storleksblind för jag tyckte den både såg och kändes liten ;) Även om jag visste att hon var över 170 hahah.

Två hästar som vi vart påväg att köpa iår :P


Pi är en fröjd!

Ridit Pi precis! Har bara tänkt att skritta och trava henne lite eftersom hon inte blivit riden på 2 veckor. Hon var sååå fin i skritten så fick ju bara lov att känna på henne i traven där hon också var sååå fin. Bra med svung(stavning?) i steget och var en riktigt fröjd att rida. Fick ju bara lov att galoppera lite då med! ingen 10a där men den var bra den med! Hon är så välriden :)


Äntligen

Nu ska jag få rida mitt första ridpass på cirkus 2 veckor! Kittlig i magen? Ja! :D

vinnarpaketet!

Försenat paket. Bloggtävlingens vinst som var ett par SCS3 stibgylar från mountain horse har blivit kraftigt försenat må jag säga! Men paketet är klart och jag väntar bara på att hinns förbi posten någon dag! Blev ju en resa mitt upp i allt och lovade att paketet skulle hinna skickas i veckan. men på måndag SKAAAA det skickas! Om det inte är skickat då får hon nog två par stigbyglar istället ;) haha


Paketet som ligger och väntar i solen.


Skola, fika, jobb

Har vart en kort skoldag idag. Började kvart över 10 och gick typ kvart över 1 eller något. Har jobbat med företaget hela dagen. Åkte sedan hem till min pojkvän som jag även tog en liten fika med nyss. Nu ska jag jobba i några timmar. Skönt pass. Mellan ca 4 och 10!
Fortfarande skadade hästar..

Blir ingen ridning idag heller. Trodde nästan det skulle vara ridbart på båda. Men mamma sa att Pi vart lite, lite varm imorse utan att vara svullen eller öm och då är det ju ingen idé. Nu var hon inte varm alls därimot ömmade hon när jag tvätta såret. Jag brukar annars ha värsta magic fingers som läker mina hästars sår mirakelfort!:P
Yrroll var fortfarande torr och syndes lite på såret. Så nej, inget för hans del heller! Imorgon jobbar jag direkt efter skolan så blir en arbetsdag mellan 10-22 imorgon = ingen häst alls. TRÅKIGT!

Fick några frågor:
Påtal om företaget så är det hemligt vad vi håller på med, det är ingenting med hästar, eller okej, lite. Men inget som intresserar er iaf. :)

Och ja, vi ska köpa en till häst. Finns det någon bra som utlånas för senare köp är det klart också intressant.

HAHAHHAHA

Så här blev jag också uppfostrad av min första ponny Fidelie som jag hade i nästan 9 år!


Många bollar i luften.

Hemma från skolan! :) Andra dagen och känner att jag är med i spelet igen. Fit for fight och mina sista mål för skolan kommer jag nog klara. Hur många av er sätter upp mål i vad ni ska få för betyg i en viss kurs?:P Jag är ett riktigt betygsfreak. Accepterar inte ett G i några av kurserna. Men sån är jag, jag vill alltid vara bäst. Det är väl bra ibland men kan bli jobbigt i längden, med mycket press på sig själv. Just nu har jag en del bollar i luften. Jag har ett år kvar i skolan, jag håller på att starta ett företag, jag jobbar extra och har två hästar som ska ridas och tävlas dessutom har jag en tredje på gång. Blev inget med hästen jag red nyss heller, en annan hann före :( Men ska till Rupla och kika på något han hade!
 Gick en rask promenad hem, vilket tar ungefär 30 min. Så lite motion har jag allt fått. Hoppas det går att rida idag. Y tror jag inte de ska vara några problem med. Men Pi vill ja inte rida då såret sitter precis vid en ådra, Dumt att riskera något där!

Mycket information nu, men blir så när man inte suttit här på över en vecka!

RSS 2.0