Chopin Chery

Igår satt jag på mitt flickebarn för första gången. Hon skötte sig super och blir bättre och bättre på att stå still när jag säger de. Hon är så nyfiken på allting men är inte direkt spänd någonting. Nu har hon ju förståss stått hos mig i 1½ vecka och då blir man minst sagt vad vid allt. Jag som hoppar och klänger på henne, hundar som helst ska vara med överallt, traktorer m.m.
Men det är viktigt att träna den unga hästen att lyssna på MIG redan på marken (lite NH) och  att hon kan lita på mig även när flyktinstinkterna vill ta över. Jag tycker hon blir finare och finare varje dag! :)

Mycket som händer, ny häst i stallet

Mycket har hänt i mitt liv sedan jag skrev det sista inläggen. Både bra och extremt dåliga saker! Kan tex meddela att min 3 år gamla Cheval liberté transport brakade i golvet.. Ja det är sant! När vi hade lastat ur Pi för en provridning skulle mamma bara gå in och sopa ut transporten och den brakar!! Det är helt sinnessjukt att en så ny transport ska kunna gå sönder I GOLVET? Den är inte ens besiktad för första gången än... Det är bara tur att ingen av de stora åkte i den. Då hade jag inte haft dem i livet längre..
Sedan till något som jag varken vet om jag är glad eller ledsen över. Pi har flyttat till sin nya familj.. Jag är så otroligt glad att det blev dem. En familj med mycket kunskap i bagaget och en liten 11 årig ryttare som rider bättre än jag själv! Inte för att jag är såå duktig men jag har ändå ridit hela livet och är nästan dubbelt så gammal som henne ;)
Här har ni underverket som numera äger Pi.

Men stallet behövde inte ha en box tom för det. Innan Pi ens hade åkt rullade denna lilla tjej in på gården.
3 åriga lilla Cherry! Hon och Don lever nu lyckligt tillsammans, de är SÅ kära! (Fantastiska Yrroll står självklart kvar med)

RSS 2.0