Se och lär av ponnyungarna!

Det är ofta som det går heta diskussioner om ponnyföräldrar som köper ponnyer för runt 500 000 till deras barn så dem snabbt ska komma upp i eliten och få fightas! Någonstans bland alla dessa diskussioner glömmer man ofta vilka prestationer ryttarna gör! Alla dessas ungar är under 18 år och gör ibland sånna tekniska och snabbfattade beslut så jag ryser genom hela kroppen. Här är några exemplar som jag hitta på youtube.Det första man kanske tänker på den här ryttaren är "men herregud hon är ju alldles för lång" Men kolla vilken prestation de gör, väldigt mjuk och harmonisk ritt enligt mig. Sedan tycker jag det är bra ridet av henne när hon kommer på linjen där och inser att hon snabbt måste ta en förhållning om de ska gå. 5 lite korta till en kombination som man samtidigt gärna vill ha lite tryck i.

Var bara tvungen att lägga in den här filmen eftersom ponnyn har såna härliga bakben! Se och lät Pi!

Kommentarer
Postat av: Lola

Fast, jag håller med dessa som diskuterar att man köper framgång. Många av dessa ponnys är nästintill självgående. Du får en mycket fin stor häst för de störreklasserna för 500-600 tusen också. Men stora hästar är inte lika självgående vilket gör att vihar fler, bättre elitryttare på ponny än vi har på häst. Men en intressant reflektion..

2010-12-22 @ 16:26:19
Postat av: Josäfin :>

GOD JUL PÅ DIG! ♥

2010-12-24 @ 00:49:49
URL: http://jossanamigo.blogg.se/
Postat av: Hanna

Hej! Spana gärna in min blogg på http://wordsbyme.se Där hittar duinlägg om min jul, mina senaste shoppingfynd, lite låttips osv.. Ha en trevlig dag!

2010-12-30 @ 11:59:34
URL: http://wordsbyme.se
Postat av: Sara

Ja, det finns många duktiga ponnyryttare(:

2011-01-02 @ 21:19:18
URL: http://www.saraaandersson.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0