Vart vill du ha den?


Vill du ha den i köket?


Eller i badrummet?

Turbulens

Det är sista veckan innan lov nu och jag har skrivit det sista provet. Sååå skönt. Nu är det finslipning av vårt företag som gäller. Vi ska få klart affärsplanen som Cornelia racerfinger Brandin-Lindblad skriver så är mina budgetar som jag gjort om hundra gånger klara. Jag är ju ekonomiansvarig för er som missat?

Det har blivit en turubulent? stavas de så? vecka men det ända jag kan säga är att jag är glad att lagen är på min sida. Och någon annan är nog mindre glad över det.

Men nu ska jag börja tvätta och städa eftersom att jag ska "flyttaW på måndag då vill man ju ha allt klart och rent. :) Nu har ni missat något va? ;) secrets! Hahah nejdå men min pojkvän ska flytta och jag hänkar väl på lite tror ja =)Novabett

Igår var jag i Gävle och shoppade på IKEA så då passade jag på att gå in och köpa ett novabett till Don. Han är ju väldigt känslig och så hade jag inga passande bett hemma så köpte ett 12,5 till honom. Undrar om det nästan är så att Pi kan ha det?=)Busväder!

Idag är det halvt storm blandat med regn. Jag som hade tänkt rida fick ställa in det efter mammas order. Hon verkar tydligen inte vilja se mig flyga runt som en vante på hästryggen två dagar irad;) Vad säger ni? Man måste väl offra sig själv lite ibland för träning? haha nejdå. Det passa sig egentligen ganska bra eftersom jag har prov så måste plugga.


Jag och min busiga B-ponny för något år sedan. Fidelie <3

Nästan avkastad

Hehe idag fick jag mig nästan en rejäl flygtur! Skulle skritta Don lite idag eftersom jag tycker såren har gått ner lite så jag satte på honom ett fleecetäcke för att jag förmodade att han skulle vara lite trippig och då får man bättre fäste. Sedan fick mamma lov att stå med mig i hagen ifall han skulle avra galen, dessutom valde vi att stänga grindarna som vi aldrig gör annars. HAHA mamma hann bara kasta upp mig så var jag på backen igen. Han visade alla konster han kunde och både jag och mamma kan intyga att de var i världsklass! Vi var överens om att jag inte behövde rida mer;) så fick gå med honom i 20 min.

Något roligt!

Woho! Jag har förmodligen hittat garderober till sadelkammaren! Alla har blivit köpta samma stund som de blivit utlagda på blocket eller så kostar de över 500:P snål som jag är så var mitt maxbelopp 300. Men nu har jag förmodligen hittat ett par passande! Bra att det händer något roligt på hästfronten nu liksom. Kan ju inte ens åka iväg o träna för tillfället.

Är såå förbaskat sugen på att rida Don! Han är så fantastisk och de bara kliar i fingrarna!!


GaloppFantastika ponnygaloppen! så mycket fart, fläkt och spänning!

elscuf.blogspot.com

När till och med min pojkvän säger att det var ett bra tag sedan jag uppdatera så är det verkligen låååång tid!

Men här ska ni få lite uppdatering:

Dons prickar (vad det nu är) har varken blivit bättre eller sämre tycker jag. Han tvättas var tredje dag med något speciellt medel och ska idag tvättas med det igen. Sedan ska jag rida båda hästarna. Har fått tillgång till ängen brevid vår gård fram tills att de hunnit plöja. Så passar på att rida så mycket som möjligt nu :) Varken Pi eller Y har fått utslag än så de är skonade. Hoppas de slipper få något också! Just nu vill alla hästar gå tillsammans och de trycker mot hagstaketet för att få vara nära. Så de har äntligen börjat acceptera don. Tyvärr måste han hållas avskild ett tag till.

Snart är det tags att börja sälja vår produkt som vi tillverkat. Och vill ni ha lite tjuvkik på hur prototypen ser ut kan ni kika in på elscuf.blogspot.com. Det är en lantlig design som kommer att kunna beställas i en annan färg om så önskas men huvudfärgen är vit med svarta detaljer. Har du en stilren och snygg sadelkammare kan den passa in där. Annars inriktar vi oss på moderna hem. Hyllan kan användas inom många områden i hemmet. tex I badrummet, på kontoret, i sovrummet, i köket eller i hallen. Bara välja själva.
Inte ringorm?

Det är lite snurrigt. För där Don kommer ifrån och har fått sin infektion ifrån har de 95% säkert INTE ringorm. Och vår veterinär var 90% säker på att det VAR ringorm. Han kan ju inte ha fått det fårn ingenstans eftersom ingen utav mina hästar någonsin vart sjuka.. Men jag tänker iaf inte åka på någon träning eller tävling om det finns risk att jag skulle kunna smitta någon häst med ringorm, OM mina hästar nu har fått det. Det är bara Don som har symtomen men de står ju i samma stall liksom och gick i samma hage de första dagarna..

Vilket fall som helst kan jag inte rida min bäbis och han kommer vara ett nervtroll när jag sätter igång honom igen. :P

Vi passade iaf på att få alla vaccinerade när alla tävlingar ändå blev inställda.


Mina fina hästar!

Ringorm... jippiie...

Det är 90% säkert att det är ringorm som Don har fått och det fick han alltså med sig från hans förra stall. Håller tummarna för att det inte ska gå över till de andra hästarna som ännu inte har fått några symtom, det borde ha utbrytit typ idag isf.. Ska bli kul att se hur det går att bada Don när han inte tycker det är sååå jätte kul att sitta fast och bli borstad liksom. Vårt stall håller vi även isolerat nu och man får absolut inte tävla med hästar som står i samma stall som en smittad. Jag som hade hela Oktober full med roliga tävlingar.. Ser inte ut som det blir något i November heller. Så min tävlingssäsong tog väl slut i i början på September med Pi och i början på Augusti med Y...

Veterinären här

Hästarna och stallet är klart, men nu är veterinären här så ska ut i stallet :)

Klagosång.

Efter tandläkarbesök, konditionstest, lite skola, fika med min bästaste vän och lägenhetsvisning är jag hemma igen! :) Ska skynda mig ut i stallet för att mocka och rida Pi och Yrroll. Sedan fortsätta mitt hektiska liv med att plugga! :) Sedan i sommras så har min uppdatering bara gått utför. Men jag har mycket som händer i livet och det gillar jag! Ska bara försöka göra det bra också men snart väntas tävlingar och träningar då blir det lite roligare filmer och bilder. Nu är det bara tråkig flytande text som främst handlar om klagosång över företag, många hästar, vänner, skola, jobb och plugg.

Jag ska bli bättre och sluta skriva om det jag tycker är dåligt! Men samtidigt vill jag ju att ni ska veta hur mycket jag faktiskt har för mig och att ge inspiration att det faktiskt går att ha tre hästar, driva företag, plugga på heltid, jobba extra, ha en pojkvän och även hinna med vänner. Nu kom det igen?
Dock så tycker jag ni ska läsa kristinawarg.blogg.se det är en tjej man får så mycket inspiration av! Hon går upp innan skolan och rider en massa hästar och har dessutom väldigt bra betyg trots att hon pluggar svåra kurser!

Hoppas inte på ringorm...

Jo såhär är det! Min nya häst, Don,(för er som missat) har fått med sig en svampinfektion från sitt förra stall. Förmodligen kan det vara så illa som ringorm. Men hoppas verkligen inte det! Det var mer som "bölder" eller något liknande än kala fläckar. Dock så tillkommer en heeel del extraarbete nu eftersom att allt hela tiden måste desinfektioneras eller hur det nu stavas. Så fort vi rört honom desinfektionera händerna, rört hans saker = desinfektionera händerna. Dessutom måste vi tvätta hans saker i ett gift som tar död på allt. Mamma skrev ett tre sidor långt brev till mig hur vi ska göra. haha. Det är tur inte hästarna börjat gå i samma hage än iaf. Så förhoppningsvis kan vi hålla smittan borta från de andra tre. Och jag hoppas innerligt att det inte är ringorm eftersom det kan smittas över till människor.

Tycker synd om min lilla bebis för jag vill liksom inte ge honom en massa pussar och kramar nu, utan jag tar på honom så lite som jag bara kan. Dessutom så tvättar vi honom med det där giftet och det gör lite ont på stackarn :(


Svamp

Är ganska död idag. Gick ju i skolan och jobbade mellan 10-22 och upp idag tidigt för att morgonfodra hästarna och ta ut dem. Sedan tog jag tag i boxarna, det var bokstavligen talat som att mocka 16 boxar istället för 4! Men nu är det klart så då har jag ätit en riktig brakfrukost! Ska fixa iordning mig lite snabbt och sedan åka till Borlänge för att handla en vinterjacka.

När jag kommer hem ska jag ta tag i ridningen. Yrroll har fått på sig sin sko. Dock har Don Någon svampinfektion som han fick med sig hem så det är en hel del extrajobb då detta kan smittas och vi måste använda gift för att få bort de, vilket är farligt att andas in och vid hudkontakt. Kan berätta mer om det senare!

Jobb!

Har hunnit vart i skolan, sedan ta en fika med Sarah och Max. Sedan gråtit ut till Tyras show hemma hos Sarah och Anders och nu sitter jag på jobbet där ja ska tillbringa resten av dagen. :)

Fullt upp

Igår så kom Sarah hem till mig och hjälpte mig lite i stallet. Vi red först en runda på Nikita och Don, eller ja, Nikita fick gå mest eftersom hon var så ömfotad så hoppade jag av(hon har inga skor)

Sedan skulle vi rida Pi och Yrroll men Y hade en lös sko så jag red Pi i hagen i kanske 30-40 min?

Efter det for jag ner på möte och jobb med mitt företag,mycket trevligt! Sen bums i säng. haha. Idag går ja i skolan och jobbar mellan 10-22 så ni kan inte kräva såå mycket uppdatering av mig. Tur det är helg imorgon eftersom de blir en väldigt sen kväll!


RSS 2.0