Yrroll

Yrroll fick ju som sagt behandling igår. Han var ytterligare lite fräschare i fram men fortfarande stel i bak, men rhon tror inte han kommer kunna bli riktigt "normal" heller, utan det ät sådan han är. Han är ju stor, tung, lite seg och framförallt, han har inte blivit kontinuerligt riden på rätt sätt.  Det är väl kanske de senaste året som bitarna börjar falla på plats. Det är ju inte så lätt för en 16 årig spinkik liten tjej att få ordning på en sådan stor häst och framförallt när jag inte haft rutin nog. Nu börjar han som sagt bli fin i dressyren också men det är en lång bit kvar, en bit som det aldrig kanske kommer bli någon ordning på.

Därför måste han få longeras, tömköras och rida mycket gymnastik för att underhålla den stora kroppen och få den så mjuk som det går. Han är ju trotsallt ingen unghäst utan ganska gammal.


Min fina prins som alltid för sitt bästa.


Kommentarer
Postat av: Linn Skjetne

SV: Det är som du säger, men det är väl så att det fortf. har lite effekt, men de blir lite mildare. Och dessutom måste tygeln vara löpande i bettringen på unghästar, och detta var ju 7årsfinalen så då klassas alla som unghästar :)

2010-07-16 @ 11:10:59
URL: http://linnskjetne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0