KALLT!

Usch det är 28 minus! Det är helt sjuk? Man troddu ju nästan att våren var påväg. Men man tror vad man vill tro på. Jag jobbar just nu i borlänge (eller alltså på vardagarna) Så kommer hem 5 eller 7 vilket gör att det är liiite plågande att behöva ut och rida i 15 minus och kolsvart överallt. Men har kört lite två hästar/dag nu och alla känns med på noterna. Don är sjukt fin just nu och vi har börjat korta lite nu vilket går långt över förväntan! Dessutom är han så glad och positiv  hela tiden!
Idag har jag andra träningshelgen med Team siljan. Vi ska hoppa bana båda dagarna och idag ska det filmar och på kvällen analyseras och sedan imorgon ska vi förbättra det vi diskuterade. Hovslagaren kommer även på förmiddagen och jag ska rida Pi och Don. Dessutom ska jag och arbeta lite med företaget nu på morgonen till kanske vid lunch.
ferw<x
Jag vill ha sommar :(

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Vilken fin häst du har! som den vita sagohästen man aldrig fick ;) fast pgr av underlaget så förblev han nog inte vit så länge ;D

2011-02-24 @ 21:56:10
URL: http://lexxilewis.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Vinn bloggsvar's inbjudan!

http://ridersjumping.blogg.se/2011/february/vinn-bloggsvars-inbjudan.html#commentUrsäkta ifall du ej accepterar reklam kommentarer.

2011-03-02 @ 08:10:49
URL: http://ridersjumping.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0