Bra skrivet

Varför bör inte ridsport räknas som en sport? Man arbetar fysiskt, både kondition och muskler. Man har långsiktiga planer för att matcha formen, inte bara för en individ utan två. Det finns olika strategier och tekniker, man använder taktik och såklart tävlar man. Vad är det som saknas? Sen är det väl bara ett plus att män och kvinnor tävlar på samma nivå, inte för att jag tror att du bryr dig om den biten. En fråga till Lasse i aftonblandets chat.

Hahah någon har väl inte missat alla konversationer som går över hela sverige om ridsport är en sport eller inte och om det är Roffe som ska ha priset eller Ninja, även om han är värd priset eller inte. De som inte provat på att rida vet nog inte vilket sport det är att bara få hästen att göra som man vill. Sedan när man fått den att stanna, gå och svänga höger/vänster är det så otroligt mycket mer för att kunna styra den runt en banan felfritt. Men lite komiskt tycker jag allt att hela situationen är. För mig är ridsport en sport och det står jag fast vid.Kommentarer
Postat av: Agnes Åberg

Håller med det som står ovan, ridning är en sport! ;)Har du lust att göra ett länkbyte?

2012-01-23 @ 19:02:52
URL: http://agnessan.blogg.se/
Postat av: alexandra

Snygg blogg! Följa varandra på bloglovin?:)

2012-01-24 @ 13:44:19
URL: http://thisisalexandras.blogg.se/
Postat av: Emma Danielsson

Haha den där diskussionen är komisk. De är bara att hoppa upp en kortis för att inse att det är en sport ;)Ang pengar, håller med! Allt man får är man ju sjukt tacksam för! Men det finns ju 1 miljard olika svarta hål att fylka med mera.. Och när man tycker att man ligger i fas och har betalt allt så kommer det alltid nått nytt oförutsett! Men men.. Bara att le och köra vidare :)Ska lura med Lola ut på en ridtur på nån av stallets galningar, går lura med dig också så di får göra av med mera energi ;)

2012-02-23 @ 18:03:33
URL: http://memmalotta.blogg.se/
Postat av: Sara

Bra inlägg! :)

2012-03-01 @ 10:54:19
URL: http://www.saraaandersson.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0