Tävlat!

Efter ett alldeles för långt oönskat uppehåll från både roliga träningar och tävlingar så är vi igång! :) i helgen blev det tävlingar för både lillfisen och storfisen. Det vill säga Yrroll och Don Tjubang.
Eftersom jag var lite osäker på Dons mognad så planerade jag att avstå tävlingen men efter en bra träning i Onsdags där han fick växa lite så efteranmälde jag honom.
Bortsätt från incidenterna med lastningen (han vägra gå in i transporten så höll på att missa tävlingen) så var han fantastisk på tävlingsplatsen. Kände redan på framhoppningen att framridningen hade passat honom väldigt bra. Han var avslappnad och hoppade väl. Inne på banan skötte han sig riktigt bra även om han var spänd. Han gjorde sin inomhus debut, samt andra tävlingen i livet och första för 2012 så när han hoppade hinder nmr 2 fick han syn på läktaren fullsmockad med människor och hoppa mer in i hindret än över. Men sedan förstod han sin uppgift och hoppade kanske lite väl mycket över varje hinder. En riktigt bra runda med ett pet är mer än godkänt enligt mig! Var otroligt mycket folk som kom fram och berömde honom vilket gjorde mig lite chockad då jag nästan han räknat med att "skämma" ut oss ;)
90 cm clear round: 4 fel

En suddig bild på Don. Som sagt, lite väl högt över.
Yrroll som är lika fantastisk och snäll som vanligt gjorde en supertävling! Hastigheten på tävlingen var ju lite högre i takt med standarden på ekipagen.. Nästan så olk glömmer bort att ha kul mitt i all koncentration på bästa prestation.. Så min framridning blev halvdan. Inne på banan var Yrroll nästan lite tittig men hopapde snällt ändå. Han var felfri på hinder och jag tycker det blev en jättesnabb omhoppning. Nästan så ja knappt hängde med i svängarna. Även felfri i andra fasen och det räckte till en 7e.placering. Har inte så mycket att säga om rundan i övrigt. Jag gjorde defenitivt inte min bästa ritt men hade otroligt kul!
110 A:0/A:0: 0+0
i 1.20 därimot är jag väldigt nöjd. Jag fullföljde min plan hela ritten men fick ett snöpligt nedslag på hinder nmr 6 efter en ganska tvär sväng där vi inte han upp riktigt i tid. annars hade det blivit en helt okej placering där med. Men jag är nöjd med mig själv, hästen, planen och hade kul! De viktigaste av allt! :)
120 A:0 4 fel

Kommentarer
Postat av: Linnéa Boberg

Sv; Tack!:) Ja de kändes väldigt enkelt :)

2012-03-20 @ 20:50:14
URL: http://hamiltonhrimnir.blogg.se/
Postat av: sara

sv. Haha "kul" att höra att andra har liknande problem! Jag trodde ALDRIG att jag skulle bli av med just paniken att kasta sig ut. Bor du i närheten av stockholm så rekommenderar jag verkligen http://www.lastaratt.se ! Han är fortfarande väldigt nervös i trailern när man åker, har ju bara varit iväg två gånger nu så det blir bättre och bättre. Men vi lastar in och ut utan några problem, kan kontrollera varenda steg när han backar ut (och då trotts att han är stressad!). Fantastiskt =)Min grå är också värst höger bak! Har ni prövat att ge domosedan?Ja precis, jag tog in honom från Holland i november =)

2012-03-22 @ 21:57:55
URL: http://ussing.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0