Tävlingarna i Avesta

Ja som sagt! Yrroll har gått de största klasserna i hans liv i helgen! hihi och han har skött sig väldigt väl tycker jag :)

Lördag 130
Han är super heela banan till näst, näst sista hindret som är en trekombination. Där är han lite väl laddad och kollar på funkationärerna som står vid staketet så det fanns ingen bra distans så jag tröck på han eftersom mitten hindret var en oxer så ville jag ha lite tryck in. Vilket blev liiite för mycket tryck in, han är så känslig! Så fick med mig två bommar där. Så super de sista 2 hinderna med. vi hade lika gärna kunnat vart nolla där :) men som sagt, fruktansvärt nöjd med honom. Även om banan var ganska kort och rätt simpel. Det var vår andra 1.30 så som sagt, man kan ju inte annat än att vara nöjd!
Kommer film på den här rundan.

Söndag 125
Det började redan på framridningen. han var stel, käfta imot, spände sig, hoppade och studsa. Dom dagar han är så så finns de inget att göra, man kan inte bråka med honom, han e som ett sto. Så försökte göra det bästa av situationen. Hela rundan blev av och på och backa in i några hinder. Men såg bättre ut på film än vad det kändes, får se sen när ja kan se på datorskärmen lite bättre. rev de 2 sista hindrena här. Film kommer på rundan.

Söndag 1.30
Mycket bättre på framridningen så det lovade rätt gott mot vad de gjorde i klassen innan. Kunde dock känna att han var trött vilket han förmodligen var. Han stod imot lite ibland så fick skänkla till honom nångång. Kändes endå väldigt bra tyckte jag. Det var en svår bana och många som hade massor av fel. Vi rev 4an som var en oxer där det var en distans på 7 galoppsprång och han som är så storgalopperad märkte jag att de skulle blir lite kort så vart nog kvar i handen för länge. För vi låg rätt bra på hindret. KLARA 3 KOMBINATIONEN ;) men blev lite ojämt i den. Sedan rev vi 7an där de var räcke till oxer med 4 lite framåt och storhoppad och galopperad som han e så blev de samma som på 4an. Får sätta honom tillbaka så han fick inte lika mycket kraft i språnget. Sedan lika fin resten av banan :) Hoppade skiiit stort på trippeln. haha. Men är väldigt nöjd med båda 1.30!

Kommentarer
Postat av: Anonym

va kul! åh kom ihåg att ni bara är i början på er resa!:-)

2009-07-26 @ 22:28:52
Postat av: Jolin

Sv: Tydligen har dom inte tagit bort uppklassningen i dressyr iallafall, med tanke på att det fortfarande finns kvar i TR.

2009-07-27 @ 12:56:39
URL: http://jolinm.blogspot.com
Postat av: Hanna

Sv; Tack så mycket! :D

2009-07-28 @ 10:46:07
URL: http://carlssonz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0