Yrroll

Hästarna blev ju som sagt behandlade igår, eller okej Pi blev inte behandlad. Men hon blev masserad. Jag kan åtminstånde rida helt normalt idag, medan Yrroll ska gå i hagen sedan skrittas imorgon.

Det är ju nationella ponnytävlingar i Borlänge, romme travbana. Sådär ska jag hålla hus heeela dagarna i helgen. Både som funktionär och någon start. :)

Efter jag har ridit Pi idag så ska vi åka till en hästaffär här som har massa rea. ( Jag älskar rea, för ja e så snål på dyra saker..) Halva rea priset på en del varor så hoppas ja hittar något, även om ja inte har några pengar, hehe.

Sålänge tänkte jag visa två vidios på Yrroll, båda är i 1.20. Den första var våran första tävling för året. Trots att han verkade ha lite svårt att lyfta på benen kändes han endå rätt fin. Vi var rätt nöjda med honom trots att han rev halva banan. haha

Den andra vidion är 4 månader senare. Han var riktigt dum på framridningen och hoppade runt, gick inte fram och ja, var allmänt bångstyrig! Jag var riktigt förbannad efter den här rundan för det gick såå himla dåligt! inte för att jag rev utan hela rundan var ojämn! Visar som här filmerna för att ni ska kunna se "resultatet" Förut var jag nöjd över att vi kom runt, nu struntar jag i om det blir felfritt, en seger, utesluten eller river hela banan för jag vet hur bra det kan kännas och så vill ja att det ska kännas varje gång. Annars är jag inte nöjd med min prestation.






Kommentarer
Postat av: ulrika

Vilken tid var det rea? det var hos karin va?:)

2009-07-31 @ 12:05:09
URL: http://ulrikaasplund.blogg.se/
Postat av: sarah

Det var mellan 1 och 7 :) Handla inte upp allt bara ;)

2009-07-31 @ 12:32:16
URL: http://ridsportsarah.blogg.se/
Postat av: Rebecca

ser trevligt ut :)

Men tror att du kommer få en häst som hoppar ännu bättre om du får ihop honom mer och sätter lite "tryck" i galoppen. känns lite som att han går o halvsover faktiskt.

Men syns skillnad! bra jobbat :)

2009-07-31 @ 14:45:06
URL: http://rebeccarichard.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Håller med Rebecca, jobba ihop honom lite mera.

2009-07-31 @ 23:53:15
URL: http://jennniferhubinette.blogg.se/
Postat av: Jennifer

:)

2009-07-31 @ 23:53:31
URL: http://jennniferhubinette.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0