2009 vs 2010

Om man tittar och jämför dessa två filmer som är filmade med exakt ett års mellanrum tycker jag det skett en hel del förändingar. Trots att resultatet var sämre iår tycker jag att jag rider bättre och hästen går bättre. Vad tycker ni? Bra/dåliga saker? Jag tycker faktiskt han hoppade bättre förra året?


130 i avesta för ett år sedan.

130 i helgen

Kommentarer
Postat av: Zandra

Det är stor galoppskillnad! Mycket mer luft i steget nu och han ser mjukare ut. När han river tycker jag ser ut som att han kommmer förnära. :)

2010-08-01 @ 21:13:24
URL: http://zandramirellesvensson.blogg.se/
Postat av: Evelina

Jag håller med föregående att galoppen är bättre, däremot såg det på första rundan ut som att ni hade mer " flyt tillsammans " . Nu den senaste så ser det lite ryckigt ut och som att ni inte riktigt hittar avstånden, de språng han tar " sämre" upplever jag är när ni kommer för nära och han måste " vrida på sig " för att försöka att inte riva..Men alla har vi svackor ( alldeles för ofta enligt min egen erfarenhet ). Men om ni bara hittar tillbaka till rytmen, hittar avstånden till hindren igen så kommer det där blir bra :)

2010-08-01 @ 22:50:43
URL: http://evi0627.blogg.se/
Postat av: Josephine

Jag håller också med att galoppen är bättre, men jag tycker att din sits var mer följsam förra året och det var nog därför du hade ett bra resultat. I år såg det lite hackigt ut och jag tror att han rev eftersom du var lite efter med sitsen och han kunde inte hoppa genom ryggen. Men jag vet precis hur det känns när man inte riktigt hittar det rätta läget! Hoppas detta hjälpte lite, du har verkligen en fin häst :)

2010-08-04 @ 22:43:48
URL: http://satsningen.devote.se
Postat av: Elin

Jag tycker att det såg bättre ut förra året, det var mer flyt. I år blev det mer ojämnt :)

2010-08-05 @ 19:43:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0