Allt på pappret inget i huvudet

Nu lever jag igen. Har sovit som en stock till mamma kom in. Tänkte berätta lite om träningen igår. 

Lektionen började med att vi skulle ha sitsträning. Så vid samlingen så delade hon in oss i grupper. Jag, Carro Kamensky och Rebecka efternamn vet ja inte(?) Först så fick vi stå och trava fram hästarna i 7 hål kortare läder. Och sedan lite galopp också, hela tiden stå upp! När vi hade gjort det så red alla på spåret och vi körde en koncentrations övning som är svår att förklara, för jag fattade den inte först ;) Men man ska säga ett nummer i en ordning och när man kommer till den innan den som börjar så vänder det. Det gjorde vi en gång i skritt och några gånger i trav. Klantade man till det med numret man skulle säga så fick vi börja om igen. Efter allt det här så skulle vi börja hoppa med dem där läderna det var en liten linje med tre studs och sedan tre galoppspårng fram till en oxer. Man gjorde det där en och en i grupperna så skulle de personerna som var i ens grupp analysera och diskutera vad som behövdes ändra på, Tex trampa ner hälarna, kortare tyglar eller vad man nu skulle ändra på.

Sedan körde vi igång den riktiga träningen. Som var mycket gymnastik, precis vad Yrris behöver! Poängen var att man verkligen skulle få igenom hästarna och kunnde flytta dem.

först värmde vi upp med en liten trav och galopp bana, sedan började vi hoppa på en S linje där man verkligen skulle överdriva avv flytta hästarna mot väggen innan man vände upp mot nästa hinder. Det där höll vi på med ett bra tag. Från höger var det lätt men från Vänster var det skit svårt. :P Yrroll skötte sig enormt bra. Han byte inte med bakbenen en ända gång tror ja?? :)

Kommentarer
Postat av: Therese

Milton kanske ;)

2010-01-21 @ 13:18:33
URL: http://hobbyryttaren.blogg.se/
Postat av: Linn Skjetne

Det lovar jag Sara! :D Åh den träningen lät riktigt jobbig, fast blir bara mer sugen på att komma igång och hoppa. Lucky med, hihi.

2010-01-21 @ 13:51:34
URL: http://linnskjetne.blogg.se/
Postat av: Lola - Nystartad hästblogg

SV; planera vilka du ska åka på så kan vi prata ihop oss. den där överningen med sitsen och att ropa nummer gjorde vi en gång i veckan när jag bodde och jobbade på skästa. riktigt jobbigt!

2010-01-21 @ 17:17:22
URL: http://lolaskager.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0