Nöjd, nöjd, nöjd jag är så nöjd.

Jag är sååå fruktansvääääääääääääääärt nöjd över Yrroll. Han har det ju som bekant att hålla koncentrationen banorna fullt ut. Och sedan går HAN och gör en nolla. Jag red verkligen hemskt och tyckte jag gjorde den sämsta rundan någonsin. Men han bara sköter allt fullt ut och kan säga att han är bra högt över många hinder. Ni ska få se på filmerna sen. Jag är nästan lite lyrisk. Även om det vart surt med tidsfelet så är det en sådan självförtroende boots eller vad det heter att få göra en felfri runda, jag är ju itne bortskämd med sådant på Yrroll. :)

Kommentarer
Postat av: ASTRIDS TRÄNING - tävling i bloggen!

SV: ja det är väl så.. blir så himla deppig bara ..



jag har två baby pelham, en med gummistång och ett tvådelat med kopparrullar. Vad använder du för något? Han blir dock lite för känslig ibland på de, men igår hade det behövts.

2010-03-21 @ 14:12:20
URL: http://astridstraning.blogg.se/
Postat av: Jacqueline Dinewald

sv: Haha ja det kan man säga :)

Haha jag antar att du syftar på det med "satsningen mot sm 2010" det kommer nog inte bli av vad det ser ut som nu, ska jag hoppa sm vill jag hoppa mitt första inomhus, så vi kommer nog hålla oss 130 nu till en början och sen beroende på hur det går debutera 140 också :)

Vi får se hur SM et ligger nästa år, eftersom dom hade lagt dom så himla konstigt i år. och känns hon lika pigg och fräsch som nu då så kommer vi nog försöka kvala till nästa år :)

2010-03-21 @ 14:42:12
URL: http://charente.blogg.se/
Postat av: Astrid

Sv: jag kanske får ge det entill chans. Men det är så himla svårt eftersom han aldrig beter sig likadant, han är olika varje gång.. :) men tack för tipset!:)

2010-03-21 @ 14:57:29
URL: http://astridstraning.blogg.se/
Postat av: Sofia

tack så hemskt mycket :)



tidsfel är så jävla surt. Men att vara felfri på hinder ger precis som du säger en självförtroendeboost.

2010-03-21 @ 18:19:10
URL: http://kumpumaki.blogg.se/
Postat av: Carro

Trevlig blogg. :)

2010-03-21 @ 19:57:24
URL: http://iamcarro.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0